Välkommen att boka tid för terapi hos Mindyourmind. Lämna först dina kontaktuppgifter, namn och telefonnummer. Det gör du enklast via mejl, kontaktformulär eller genom att ringa. Nästkommande vardag blir du uppringd. Om vi är överens om att träffas, så bokar vi in en första tid. Vi kommer träffas 3 gånger innan terapin startar. Mindyourmind erbjuder ungdomar (tonåringar) och vuxna terapi, psykodynamisk terapi, PDT. Hos Mindyourmind får du träffa en en leg. psykoterapeut.

Välkommen till terapi på Södermalm (söder) i Stockholm.

Läs mer om:
Psykodynamisk terapi , PDT här >>>
Legitimerad psykoterapeut här >>>
Mindyourmind här namn och telefonnummer. Du lämnar kontaktuppgifter genom att använda kontaktformuläret (till höger), mejla eller ringa. Gör på det sätt som passar dig bäst.
Om du ringer kommer du komma till en telefonsvarare. Tänk på att tala tydligt och upprepa gärna telefonnumret.
Vänligen, tänk på att endast lämna kontaktuppgifterna.

2. Nästkommande vardag blir du kontaktad

Efter att du lämnat kontaktuppgifter kommer du att bli kontaktad nästkommande vardag. Vänligen, tänk på att om du lämnar kontaktuppgifter dag innan helgdag så kommer du bli uppringd först efter helgdagen.

Om vi är överens i telefon så kommer vi att boka en första tid för att träffas. Vi kommer att träffas vid 3 tillfällen innan terapin startar. Under dessa 3 tillfällen så får du möjlighet att närmare beskriva det du upplever problematiskt och vad du önskar för hjälp. Det är också viktigt att du efter de 3 inledande samtalen känner dig trygg och att Du vill fortsätta.

Om vi är överens om en fortsättning, efter de 3 inledande samtalen, så kan terapin börja.

3. Om vi är överens startar terapin

Terapin startar först efter att vi är överens. Vi kommer att träffas en gång i veckan.
Det kommer vara samma dag, samma tid och på samma plats.

En psykoterapitimme är vanligtvis 45 minuter lång. Det är uppehåll för ledighet och helgdagar. Vi bestämmer tillsammans hur lång terapin skall vara. Längden på termin kan varierar. En terapi kan vara i några månader upp till några år.

Ungdomsterapier kan skilja sig åt från beskrivningen ovan.

Pris per tillfälle/45 minuter

För dig som inte fyllt 18 år är kostnaden 675 kr per tillfälle.
För dig som fyllt 18 år är kostnaden 875 kr per tillfälle.
Ej avbokad tid kommer att debiteras.
Ingen debitering sker om avbokningen gjorts 24 timmar innan avtalad tid.