MindYourMind – Terapi & Konsultation AB erbjuder ungdomar (tonåringar) och vuxna terapi. Terapierna kan vara både längre och kortare. Terapiformen som Mindyourmind erbjuder är psykodynamisk terapi (PDT). Du får träffa en legitimerad psykoterapeut.

Välkommen till terapi på Södermalm (söder) i Stockholm. 

Mer om:
Psykodynamisk terapi (PDT) kan du läsa här >>>
Legitimerad psykoterapeut kan du läsa här >>>

MindYourMind – Terapi & Konsultation AB

Mindyourmind – Terapi & Konsultation AB erbjuder ungdomar (tonåringar) och vuxna terapi, psykodynamisk terapi, PDT. I mån av utrymme erbjuds också stödsamtal. Stödsamtal kan exempelvis handla om mer avgränsade frågeställningar och stödsamtalen är av mer rådgivande och/eller stödjande karaktär.

Anders Thunholm, socialpedagog, leg. psykoterapeut

Jag som driver Mindyourmind och arbetar här heter Anders Thunholm. Jag är legitimerad psykoterapeut, specialiserad på barn- och ungdomspsykoterapi och är utbildad på Ericastiftelsen, Stockholm. Min grundutbildning är socialpedagog och jag har de senaste 20 åren arbetat med behandling olika sätt.

Sedan slutet av 90-talet har jag arbetat tillsammans med barn, tonåringar utifrån olika teorier och metoder. Till en början arbetade jag mestadels miljöterapeutiskt i skolmiljö men även med korttidsterapier och familjerådgivning. Mitt arbete vilade till en början på en systemteoretisk grund.

Sedan mitten av 2000-talet har jag arbetat tillsammans med barn, tonåringar och föräldrar både i skola, i deras hemmiljö och på mottagning. Jag arbetade då på uppdrag av socialtjänsten. Jag arbetade också då med familjerådgivning.

Från 2011 har jag i huvudsak arbetat med föräldrarådgivning och de senaste åren också som kurator på en familjecentral där jag träffat blivande och nyblivna föräldrar.  De senaste åren har jag också arbetat med individualterapier, PDT, bland annat som volontär på stadsmissionens terapicenter.